top of page

O nama

Društvo Marčinković i partneri d.o.o. započelo je s radom 2017. godine i specijalizirano je za usluge financijskog i poslovnog savjetovanja.

 

Naš tim sastoji se od stručnjaka iz područja korporativnih financija s dugogodišnjim iskustvom na menadžerskim pozicijama financijskih institucija, globalnih konzultantskih kuća i korporacija.

Naš fokus je na uslugama spajanja i preuzimanja (M&A), dubinskog snimanja (due diligence), procjena vrijednosti (valuacija), restrukturiranja te sličnim uslugama iz segmenta korporativnih financija poput savjetovanja prilikom pribavljanja kapitala, priprema poslovnog plana, financijskog modeliranja, forenzičkog vještačenja, izrada studija isplativosti i sličnih usluga.

U okviru M&A, klijentu pružamu usluge vođenja cjelokupnog procesa kupnje i/ili prodaje poduzeća, od poslovne odluke do izvršenja transakcije.

Samostalno obavljamo usluge financijskog i komercijalnog dubinskog snimanja tvrtke, a uz suradnju s vanjskim suradnicima pružamo usluge i poreznog, pravnog, tehničkog, IT i ESG dubinskog snimanja.

U segmentu procjena vrijednosti, naš tim samostalno pruža usluge procjene vrijednosti društava (poslovanja), vlasničkog kapitala, nematerijalne imovine, nekretnina ili druge imovine prema Vašim potrebama.

Naši stručnjaci za restrukturiranje pružaju usluge klijentima u procesu strateškog restrukturiranja, pripreme sveobuhvatnog plana financijskog i operativnog restrukturiranja. Uz suradnju s odvjetničkim timom našim klijentima pružamo usluge savjetovanja u procesu predstječajne nagodbe i stečajnom postupku.


Vjerujemo da Vam naše bogato iskustvo u pružanju usluga financijskog i poslovnog savjetovanja može biti od koristi prilikom sagledavanja svih aspekata poslovanja, a u cilju donošenja optimalne poslovne odluke.


Ukoliko Vam je potrebna naša podrška obratite nam se s povjerenjem.


Mato Marčinković 
Direktor i partner

bottom of page